Våra produkter

Alpinpoolen AB har fått förtroendet att sälja ett antal företags olika produkter här i Skandinavien. Utöver dessa produkter har Alpinpoolen naturligtvis möjligheten att organisera och förmedla kontakter till det allra mesta inom utförsåkarbranschen, allt från snökäppar till pistmaskiner.

Alpinpoolen AB företräder hela SunKid´s sortiment – allt från figurer och leksaker i snön till transportband (åkband) och den nya generationen av repliftar. Repliftarna har Alpinpoolen varit med och utvecklat tillsammans med DI Walter Borer för att liftarna idag skall uppfylla gällande förskrifter och krav, samt hålla den höga säkerhetsstandard som krävs.

Besök Sunkid’s webbplats.

Alpinpoolen AB inledde också under 2008 ett nära samarbete med firman Sitour / Feratel i Österrike – ett mångsidigt företag som levererar skylt- och hänvisningssystem till skidområden samt är ansvariga för den TV-kanal i den tyskspråkiga världen som sänder det så kallade PANORAMA-Wetter – en liten reklamsnutt från varje anslutet skidområde med aktuella väder- och snöförhållanden. Dessa företags produkter hittar ni under www.sitour.at eller www.feratel.at

Alpinpoolen AB har också under många år samarbetat med de två största växellåds-leverantörerna Eisenbeiss (Österrike) och Kissling (Schweiz). Detta samarbete har gett förbättrade priser till kunderna vid renovering och vid nyinvestering av växellådor. Alpinpoolen AB har likaså vid ett flertal tillfällen kunnat förmedla nyrenoverade, begagnade växellådor till ett mycket förmånligt belopp.

Utöver dessa samarbetspartner har Alpinpoolen AB ytterligare kontakter med företag inom skidindustrin i huvudsakligen Österrike, Schweiz, Tyskland och Italien.