Hem

 • Tänndalen, 2021

  Tänndalen, 2021

  Under sommaren och hösten 2021 har jag haft glädjen att få uppföra en begagnad knapplift i Hamra / Tänndalen. Liften är projekterad som en ”stormlift” och förflyttar skidgästerna vid hård väderlek från Hamra till Buskvallen när övriga liftar är stängda.

 • himmelfjäll, 2021

  himmelfjäll, 2021

  I Sveriges nyaste skidområde, Idre Himmelfjäll, fick Alpinpoolen AB under sommaren och hösten vara med och gestalta ett helt nytt barnområde. Tillsammans med SunKid GmbH i Österrike, vilket Alpinpoolen AB är återförsäljare till, fick vi leverera ett över 100 meter långt åkband samt en skidkarusell. Likaså fick vi äran att med Himmelfjälls maskotar skapa figurer av alla de sorter att placera i skidbacken.

 • Kläppen, 2021

  Kläppen, 2021

  Under hösten 2021 tog Kläppen Ski Resort det glädjande beslutet att byta ut hela den elektriska anläggningen i sin 4-stolsbana ”Klittfallet”, och projektet tillföll Alpinpoolen AB, som tillsammans med sin partner i Österrike, Frey AG, utförde arbetet. Ombyggnationen av den eltekniska anläggningen har nu gett banan nytt liv och Kläppen kan se fram emot många problemfria år framöver.

 • Tänndalen, 2020

  Tänndalen, 2020

  Utbyte och ombyggnation av den eltekniska installationen